דכדוך בהריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

10/04/2016 | 14:02 | מאת: ...

שלום, אני בשבוע 16, בריאה, ועובדת בתחום הטיפולי מזה מס שנים. הריון ראשון ורצוי. מתחילתו אני סובלת מבחילות והקאות בלתי פוסקות עד כדי מס אשפוזים וביקורים במיון. לאחרונה, חולשה, דכדוך ובכי בעקבות תחושות פיזיות. חשוב לציין שיש משפחה תומכת ובעל תומך וטיפולי. יחד עם זאת אני מתקשה להתגבר על התחושות ומוצאת את עצמי לא מתפקדת בעבודה, חושבת כל היום על ההקאות והבחילות והחולשה הרבה. האם בצפון יש מישהו שמטפל? שזוהי המומחיות שלו ובכלל אשמח לשמוע את דעתך. תודה.

שלום רב, אשמח להפנות אותך לפסיכולוגית בחיפה שעובדת עם נשים בהריון ואחרי לידה. אנא פני אלי במייל. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל פסיכולוגית קלינית מומחית [email protected]

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה