ocd מחשבתי קשה ומורכב והריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

24/03/2014 | 10:01 | מאת: מורי

שלום רב שרון ובוקר טוב, הנני סובלת מocd מחשבתי קשה, כולי מלאת חששות, לבטים, מחשבות הזויות אני אמורה להינשא בנובמבר בעזרת השם לפי דעתך ואם נתקלת במקרים כאלו האם אוכל להתמודד עם הריון ולידה.

שלום רב, כדאי מאוד לטפל בOCD לפני הלידה ואף לפני ההריון, הוא עלול להתגבר בתקופות אלו. טיפול קוגניטיבי התנהגותי בOCD הוא מאוד יעיל ויכול להביא לשיפור רציני ברמת האובססיות והטקסים, מומלץ לנסות. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה