דכאון לאחר לידה -החלפת פסיכולוג

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

29/06/2012 | 17:42 | מאת: יהיהטוב

שלום, אני 3 חודשים אחרי לידת תאומים. כחודש וחצי לאחר הלידה התחלתי לסבול מחרדות ונדודי שינה קשים. פניתי לעזרה ואני לוקחת לוסטרל וקסנקס. לאחרונה הורדתי את המינון של הקסנקס והמטרה היא להפסיק להשתמש בו בשל היותו ממכר (לצערי). במקביל לכדורים אני נפגשת עם פסיכולוגית דרך מרכז רפואי גדול. אני לא כלכך מרוצה ממנה והייתי רוצה לפנות למישהו שמתמחה בתחום אך לצערי לא אוכל לשלם את הסכומים שמבקשים רופאים פרטיים. האם יש לך אולי המלצה לפסיכולוג בתל אביב דרך הכללית מושלם? קיבלתי רשימה של המון מטפלים ואין לי מושג איך לבחור.... תודה רבה מראש

שלום רב, את יכולה לפנות אלי למייל. [email protected] בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה