דיכאון כדור סרטרטלין

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

06/07/2017 | 21:29 | מאת: ק

לילה טוב , עקב מצב נפשי ירוד הרופא משפחה המליצה לי לקחת כדור בשם סרטרטלין נטלתי אותו אתמול בשעה 18:00 בערך 50 מ״ג וחצי שעה אחרי נטילת הכדור התחלתי להרגיש יובש בפה כבדות עייפות בלתי רגילה כאילו אני ממש שיכורה נלחצתי מאוד והחלטתי להפסיק לקחת את הכדור יש לציין שלקחתי כדור אחד בלבד והתופעות לא עוברות עד עכשיו יותר מ 24 שעות .. האם זה יעבור ומתי ??? אני מפחדת להישאר ככה בתופעות האילו כול הזמן ושהכדור פגע בי במשהו .. אודה על מענה מהיר שיכול להרגיע אותי קצת

הי, מצטערת על המענה המאחור, שאלות על תרופות יש להפנות לפורום פסכיאטריה. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה