שינוי תוכנית אימון

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

18/12/2012 | 04:44 | מאת: שבי

חורש שלום. אומרים שלאחר חודש רצוי להחליף תוכנית. אני רוצה לשמוע מה יש לך להוסיף ולשנות על התוכנית שלי בח.כ דעתך על תוכנית אימון של שחקן כדורגל שמתאמן כבר הרבה מאוד זמן בחדר הכושר כפעמיים בשבוע על מנת למנוע פציעות ולשפר יכולות ספורטיביות. בגלל שלאחר יום שני יש לנו יום מנוחה בלי אימונים אז אני עושה אימון חזק. יום שני-תרגיל אחד לגב, לחזה,לכתפיים, ליד קדמית, לזוקפי הגו ו2 תרגילים לבטן. 4 תרגילים לרגליים:פשיטת ברכיים במכונה(כל רגל בנפרד) תרגיל להמסטרינגס(או סטיף דדליפט או תרגיל הנורדי) הרמת עקביים, ותרגיל הסקוואט/מכרעיים באופן מתפרץ. בגלל שביום שישי יש לנו משחק אני לא מבצע אימון רגליים יום רביעי-אימון חיזוק וייצוב: 2 תרגילים ברוטציות של כדור כח כלפי הקיר 20 חזרות כל צד. 3 תרגילים על בוסו על רגל אחת 2 תרגילי בטן ותרגיל אחד לזוקפי הגו. אשמח להערות והארות.תודה

שבי לא בטוח שהבנתי את תוכנית האמון שלך, כמה פעמים בשבוע בח"כ? מה בדיוק חלוקת השרירים?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ