שחרור אחרי ח.כ

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

10/06/2012 | 18:44 | מאת: אנה

חורש מה שלומך? כאשר אני מבצעת אימון חזק בחדר הכושר הכולל תרגילים לפלג גוף עליון, ועבודה חזקה על שרירי הרגליים, אני מבצעת 6 דקות ריצה קלה על הליכון ומעט מעט מתיחות לשרירים הגדולים. השאלה שלי מה אתה ממליץ לי לעשות לאחר האימון של 60 דקות? בדרך כלל אני יושבת על מזרון ועושה מתיחות לשרירי הרגליים שעבדו הכי קשה.לפעמיים אני גם מבצעת ריצה קלילה בת 3 קדות בסיום האימון. האם אתה ממליץ לי לפעול אחרת?

אנה, אני לא בטוח שהבנתי את השאלה שלך. על כל פנים, אני ממליץ בסיום אימון התנגדות לסיים בריצת שחרור, או הליכה ומתיחות. בסיום אימון אירובי, הורגת דופק הדרגתית בהליכה של כ-3-5 דק ומתיחות.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ