חימום על הליכון

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

25/05/2012 | 22:17 | מאת: אילי

לפני אימון משקולות+מכשירים בחדר הכושר אני מבצע ריצה קלה על הליכון, בסביבות 6-8 דקות חימום. למה שאני יורד מההליכון ומתחיל ללכת יש הרגשה מוזרה כזו בגוף למספר שניות. האם אתה מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? ממה היא נובעת? 2. האם אותם שרירים עובדים כאשר מבצעים ריצה בהליכון וריצה רגילה מחוץ לבית? תודה רבה

תאר ליבמדוייק מה אתה מרגיש? ריצה בחוץ משלבת יותר שרירי יציבה ולכן שונה מריצה על ההליכון. בנוסף ההליכון החשמלי מכתיב לך את הקצב בחדר כושר בעוד בחוץ את זה שמכתיב את הקצב.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ