אימון עם הרבה חזרות

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

20/05/2015 | 08:55 | מאת: ליטל

שלום רב אני מתאמנת אירובי וגם אימון פיטבול גומיות פילאטיס משקולות של קג אחד אבל עם הרבה חזרות הסט אחד או שניים כ חמישים חזרות האם זה מספיק או שאני גם צריכה לשלב אימון כח כמו משקולות גבוהות או trx שזה אימון כח בלבד ואם אפשר להסביר לי מה היתרון באימון שלי ובאימון trx תודה לתשובתך

ליטל שלום, אימון שמשלב הרבה חזרות עובד על סבולת שרירית, תוך ניצול מנגנונים אנאירוביים וניצול אנרגיה ממקור סוכרי. אימון כוח משלב גם אנרגיה מהירה מאוד ממקור של פרוק תרכובות זרחניות ומנגנונים עצביים שריריים, גיוס של יחידות מוטוריות ומעורבות של סבי שרירי רבים יותר. לכן אם יש לך מטרה לשפר מנעד תפקודי רחב יותר, עליך לשלב גם תרגילי כוח.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ