OCD

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/12/2010 | 21:52 | מאת: אנונימי

שלום שרון אני סובל מ OCD ועוד הרבה בעיות אחרות שהיו לי כמו הפרעות אכילה דיכאון חרדות וקשב וריכוז הנני מודע לבעיות שלי ושאני לא ילד רגיל אחת הבעיות שלי היא אובססיביה כפייתית בנוגע לכל פעם משהו אחר אבל תמיד זה נוגע לגבי הגוף שלי כיום האובססיה שלי היא הגבות שלי יש לי מריטת גבות כפייתית ובנוסף אני חסר ביטחון פעם לפני שהכל התחיל הייתי ילד יפה אבל היום אני מרגיש מכוער ומגעיל בגלל מה שאני גורם לגוף שלי אבל אני די בטוח שהכל בראש פתחתי את האשכול הזה לפרוק את הדברים ובשביל שאלה שיש לי יש בית ספר מיוחד או מחלקה כלשהי לילדים שסובלים מ OCD ושלא ישפטו אותי או יצחקו עליי ?

שלום לך, לא ידוע לי על בית ספר מיוחד או מחלקה אשפוזית לילדים שסובלים מ- OCD, מה גם שלא נהוג לאשפז בעקבות OCD, אלא במקרים קיצוניים ביותר. האם אתה מטופל? כדאי שתפנה לטיפול פסיכיאטרי (משום ריבוי הבעיות), משולב בטיפול פסיכולוגי התנהגותי- קוגניטיבי. העובדה שאתה מאוד צעיר משחקת לטובתך, שכן ככל שהאדם צעיר יותר, כך יש יותר גמישות באישיות ופתיחות לשינויים. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית