מחשבות טורדניות ופנטזיות מיניות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

07/05/2024 | 19:16 | מאת: י.אנונימי

שלום ד"ר לויט אני אובחנתי עם או.סי.די ללא טקסים פיסיים. לאחרונה יש לי כל מיני "פנטזיות טורדניות".אני כל הזמן "מדמיין" את עצמי עם כל מיני נשים .אני מרגיש בושה בגלל שזה לא "מוסרי" למשל לחשוב שאני מקיים מערכת יחסים עם "מטפלות נפש" כגון פסיכולוגיות שיצא לי לפגוש או סתם בחורות שיוצא לי לפגוש. למשל פעם פגשתי איזו מלצרית במסעדה והרגשתי "משיכה" אלייה ולא הפסקתי "לפנטז"אבל אף פעם לא ניסיתי להתחיל איתה או להכיר אותה כי אני ביישן. מה את חושבת על "פנטזיות"?האם זה טבעי ונורמאלי" שגברים "חושבים" או "מדמיינים" על נשים כמו שנשים "מפנטזות" על גברים? האם יש לך "טיפ" לתת לי בשביל "לשחרר" מחשבות טורדניות כאלה? תודה על תשובתך

שלום לך, השאלה היא, האם אתה מדמיין את הדברים הללו בכוונה, או שמדובר במחשבות שאינך רוצה בהן ובאות בלי שליטה. אם אתה מדמיין זאת בכוונה - אפשר פשוט להפסיק אם זה מפריע לך. אני לא חושבת שיש בעיה, מאחר שזה לא פוגע באף אחד. אם מדובר במחשבות בלתי רצוניות, לא הייתי מנסה לעצור אותן אלא פשוט לקבל אותן, מאחר שמחשבות טורדניות של ממש - אם מנסים לעצור אותן, הן רק מתגברות. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית