דוקטור יש שם לתופעה הזאת שאני עובר?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/05/2024 | 00:40 | מאת: Xvhig

שלום דוקטור שרון דוקטור פעם שאלתי אותך על משהו ושאלתי אם מדובר פה בפיצול אישיות וענית לי בשלילה שלא מדובר על כך אבל כן רציתי לדעת על מה זה כן מדובר ואני הולך לכתוב כאן שוב את הסיטואציה ואת מה שאני מרגיש דוקטור אני רוצה שתקראי את הכול בבקשה אם תוכלי זה חשוב מאוד דוקטור מה שאני עובר זה כבר מאז שאני קטן זה לא שזה הפריע לי אבל אני רוצה לדעת מה זה והאם יש שם לכך והנה: דוקטור שאני שומע מוזיקה לבדי עם עצמי בבית אני מדמיין שאני כמה אנשים בסיטואציה מה זאת אומרת ? כפשוטו אני שומע שיר ואני מדמיין שאני כמה אנשים ומחקה אותם מדמיין סיטואציה במוח ומחקה ומוציא אותה לפועל אני יכול לדמיין במוח שאני כמה אנשים ברציפות ולחקות אותם בכמה דקות אני יכול לדמיין לשנייה שאני מישהי ואז מישהו ועוד מישהו ואז מישהי ואז אני ככה זה קורה כל פעם שאני שומע מוזיקה עם עצמי אני מדמיין סיטואציה שמתוארת וכל מחקה אותה אם לדוגמא אני שומע עם עצמי שיר מזרחי אני מדמיין סיטואציה של ריקוד שבו אני רוקד ועוד כמה רוקדים איתי ואני מחקה את הסיטואציה אני מדמיין איך אותם אנשים ירקדו איתי בנים ובנות וזה ככה שנים כל פעם שאני עם עצמי ושומע מוזיקה אני מחקה ומדמיין שאני כמה אנשים או סיטואציה ביני לבין מישהו או סיטואציה ביני לבין עוד מישהי אני יכול לדמיין לדקה שאני מישהי ואז לדמיין מישהו ככה זה כל פעם נגיד אני ואת בסיטואציה שבו אנחנו רוקדים אני מדמיין את עצמי רוקד ואז מדמיין איך תרקדי ומחקה את זה או שאני מדמיין שאני וחבר שלי רוקדים אז אני מדמיין איך אני ירקוד ואיך הוא ירקוד אני מחקה את זה בפועל אבל דוקטור בשגרת חיים שלי אני אותו אדם אני מי שאני עם אותה אישיות מרגיש מי שאני גם במסיבות וגם בשמיעת שירים עם עוד אנשים כל היום אני מי שאני רק שאני שומע מוזיקה עם עצמי לבד בבית אני מדמיין את זה ומחקה וחושב את זה דוקטור מה זה אומר עליי יש שם לתופעה הזאת שככה כבר שנים על גבי שנים שבו אני מדמים שאני כמה אנשים בסיטואציה ומחקה את זה חייב עצה דוקטןא

שלום לך, אין שם לתופעה הזו, מאחר שמדובר במשהו שאתה בוחר לדמיין ולעשות, ואפשר לומר שהוא ייחודי לך. כלומר, כל אחד בוחר לפעמים לדמיין דברים שהוא רוצה לדמיין, ובמקרה אתה בוחר לדמיין את מה שכתבת. אין בכך כל בעיה. בברכה,

07/05/2024 | 22:18 | מאת: Cfkdrof

דוקטור עלה לי מחשבה טורדנית שאם אני מדמיין ברגע שאני שומע שיר עם עצמי שאני מישהי ואז מישהו ועוד פעם מישהי זה מעיד על קשר של נטייה מינית האם את רואה קשר לכך? שאני מדמייים שאני כמה אנשים בסיטואציה

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית