הייתי שמח לחוות דעת ממך דוקטור

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/04/2024 | 21:19 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור שרון יש לי שאלה ברשותך דוקטור אני לא אוהב את הגוף שלי אני מאוד רזה אני מתאמן והכול אבל הבנייה של הגוף שלי היא מאוד איטית לוקח לכך זמן המחשבות ובפנטזיות הציניות שלי אני מדמיין שיש לי גוף אחר גוף שמן יותר וכך אני מדמיין את עצמי עם אישה . סיטואציה מינית עם אישה פשוט הגוף שלי בגוף שמן יותר או שגם יד לי דוגמא להביא לך נגיד יש לך חולצה צהובה והייתי רוצה שיהיה לי גם חולצה צהובה כמוך אז אני מדמיין שיש לי אותה חולצה אז אם נגיד בן אדם מסוים מוריד חולצה אז אני מדמיין שיש לי גוף כמו שלו שמותאם למבנה הגוף שלי והכול אני לא נמשך אליו או משהו אני פשוט מדמיין גוף שדומה לשלו ובכך מדמיין סיטואציה מינית או מדמיין אדם אחר שיש לו גוף שהייתי רוצה ובכך מדמיין אותו בסיטואציה מינית עם אישה הייתי שמח לשמוע ממך חוות דעת והאם את חושבת שמדובר פה בחוסר אהבה עצמית לגוף שלי וקנאה או על נטייה מינית

שלום לך, אני מזהה שמדובר פה בבקשת אישור - יש לך מחשבה שאולי אתה נמשך לגברים, ואתה מבקש ממני אישור שהדבר אינו כך. אני לא יכולה לתת אישורים בפורום - אין טעם לשאול האם המחשבה נכונה או לא, זו התנהגות כפייתית כשלעצמה וזה לא עוזר למחשבה להיעלם (להיפך - זה אפילו מחזק אותה). בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית