מחשבות רעות על בני המשפחה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/04/2024 | 21:16 | מאת: מושיקו

היי דוקטור מאתמול הופיע לי מחשבה שיש לי מחשבה שהילדים שלי ואישתי עושים דברים לא ראוים בניהם וגם סיפרתי את זה לאישתי והיא כעסה עכשו אני לא יודע מה זה יש לי מחשבה שיש לי מחשבה לאדם נורמלי זה או שיש או שאין אני מבקש לדעת מה זה אני לא שקט ומפחד שזה ישפיע על כול היחסים בנינו

היי מושיקו, אין צורך להתייחס לכל מחשבה שעוברת בראש, ובוודאי לא לספר אותה לאחרים. אין לזה חשיבות. אפשר פשוט להתעלם ממנה ולהמשיך בחייך. בברכה,

30/04/2024 | 22:14 | מאת: מושיקו

הענין הוא האם זה מחשבה מאותה משפחה של מחשבות טורדניות זה אני לא מבין

כל מחשבה יכולה להיות טורדנית, אם אתה מוטרד מעצם קיומה. זה בדיוק מה שמגדיר מחשבות טורדניות, ולא משנה מה התוכן שלהן. ברגע שלא אכפת לך על מה אתה חושב - הרי שאתה "מחוסן" ממחשבות טורדניות. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית