מחשבות טורדניות לגביי "מטרידים" או "תמנונים"

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

17/04/2024 | 22:03 | מאת: י.ב

שלום ד"ר לויט בזמן האחרון יש לי "מחשבות טורדניות" לגביי אנשים זרים "שמפריעים" לי כשאני יושב להירגע בספסל ציבורי ברחוב או בפארק. כל הזמן אני ניתקל בכל מיני טיפוסים כמו:"תמנונים" "מטרידים" או סתם "חוליי נפש" שניגשים אליי ויש כאלה שמבקשים "נדבה" או כסף. קרה לי מיקרה שאיזה אדם זר "תמהוני" ניגש אליי כשישבתי בספסל ציבורי ועשה איזו "תנועה מגונה" ולא אמרתי לא כלום והוא הלך. אני רוצה לומר שאנשים כאלו מאוד "מפריעים למנוחתי" כי אני רוצה לשבת ולהירגע "ולתפוס קצת שקט" מה את חושבת על "מחשבות טורדניות" כאלה? יש לך איזה טיפ לתת לי בשביל "להרגיש יותר טוב עם עצמי"? תודה על תשובתך

שלום לך, קודם כל, אני חושבת שאתה יכול להרגיש טוב עם עצמך ללא תלות במעשיהם של אחרים, על אחת כמה וכמה כשמדובר באנשים זרים. אתה יכול כמובן "לתפוס קצת שקט" במקום שלא עוברים בו אנשים כאלה, לא חסרים מקומות לשבת בהם. ומאחר שהאוכלוסייה במקום לא בשליטתך, הייתי במקומך פשוט מחליפה מיקום. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית