שאלה רצינית - אני פשוט שואל שאני חדש כאן

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

23/03/2024 | 19:40 | מאת: חגי

שבוע טוב וחג שמח שרון אם אני משחזר כל היום בראש פחדים מסוימים כמו פחד להשתגע פחד לאבד את זה פחד לצרוך כדורים ולהכנס ללופ מחשבתי זה מעיד עליי דווקא נהפוך הוא שאני בן אדם נורמלי חולה שליטה או שאני בכיוון הנגדי שזה להשתגע ואני צריך להיבדק על ידי פסיכיאטר? סליחה אם אני שואל לא נכון פשוט פתאום זה קרה לי תודה רבה

היי חגי, אני לא יכולה לענות על שאלות אישור כגון "האם המחשבה נכונה או לא" - זה אולי מרגיע למספר דקות, אבל לאחר מכן האובססיה חוזרת במלוא העוצמה. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית