איך להפסיק את זה.

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

23/03/2024 | 12:17 | מאת: חסוי

אני פעם הייתי סכיזופרן ואני מדבר עם אנשים בראש+קליפים ביוטיוב חוזרים אצלו כל היום ומשחזר את אותם סיטואציות מהעבר מה יגרום לי לחזור להיות רגיל חוץ מתרופות פסיכיאטרית ולהרגיע אותם?

שלום לך, נשמע לי שהמקרה מורכב, לכן אני לא יכולה לתת עצה על סמך מידע מועט כל כך וללא היכרות. לדעתי כדאי להתייעץ פנים אל פנים עם אנשי מקצוע - קודם כל הפסיכיאטר שלך, ואם הוא חושב שיש צורך, גם מטפל נוסף, רצוי מתחום ה-CBT. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית