לגבי הוצאת משא כבד ובדיקות במכון הרפואי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/03/2024 | 10:05 | מאת: אורן

יש לי הפרעת אישיות לא מוגדרת והפרעת קשב וריכוז והסתגלות האבחנות הם מלפני שנים, כבר כמה שנים לא מטופל אצל פסיכיאטר, האם כאשר אגיש בקשה לרישיון נהיגה מקצועי משא כבד(מעוניין לעבוד כנהג משא כבד), המכון הרפואי יכול לעשות לי בעיות עם הרישיון הקיים? אם אני לא אעבור את המבחני אישיות? האם אני אדרש להציג אישור כלשהו על מצבי מרופא פסיכיאטר? למכון הרפואי?

היי אורן, אני לא חושבת שאבחנות אמורות להשפיע. רק תרופות שאתה מקבל, שיכולות להיות מרדימות ולפגוע בכושר הנהיגה שלך. שבוע טוב,

24/03/2024 | 10:15 | מאת: אורן

חייב לעשות בדיקות במכון הרפואי, כל נהג שמבקש רישיון למשא כבד, הבעיה שהם עושים מבחן של 1200 שאלות(mppi אישיות) ושיחה עם פסיכולוג ופסיכיאטר ומבחן פסיכוטכני השאלה היא אם עד כדי קשה לעבור את המבחנים של המכון הרפואי? ואם יש צורך להתכונן לאותם מבחנים? ואם אני לא מטופל שנים אצל פסיכיאטר אז הם לא יבקשו ממני מכתב עדכני על מצבי?

היי אורן, אי אפשר להתכונן למבחני אישיות. לגבי השאר, אינני יודעת. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית