מחשבות טורדניות לגביי אי התמצאות בעבודה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/03/2024 | 07:29 | מאת: י.ב

שלום ד"ר לויט בזמן האחרון אני עובד בכל מיני מקומות עבודה כמו קניונים ומרכזים מסחריים.אני מרגיש שקשה לי "להיתמצא" בסביבת העבודה מבחינת לזכור את הדרך לפרוזדורים מחסנים ומעליות.אני כל הזמן מיתבלבל ומרגיש שאני "הולך לאיבוד".זה גורם לי לחששות וחרדות. יש לי מחשבות טורדניות כמו:מה יקרה עם אני אלך לאיבוד בסביבה ואבזבז סתם זמן והמעסיק ישים לב לזה ?האם אוליי כדאי לי לוותר על העבודה כי אני מרגיש שאני "לא מיסתדר" מבחינת התמצאות של המרחב? זה גורם לי גם לתחושה "לא נוחה" או "תחושת בושה". מה את חושבת על מחשבות טורדניות כאלה?

שלום לך, לדעתי לא כדאי להפסיד את העבודה בגלל הימנעות, שנובעת מפחד או בושה - תמיד עדיף להתמודד. אם תימנע, הפחד לא ייעלם ובנוסף תפסיד מקום עבודה, שזה לא טריוויאלי. שבוע טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית