שחזור של אנשים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

08/03/2024 | 05:15 | מאת: יעל

מעוניינת לדעת ממש איך להפסיק מההרגל החולני הזה של אני משחזרת תמה שעושים לי לאנשים אחרים בכפייתיות שזה אף פעם לא היה לי כזה של אם מישהו מקלל אותי אז אני מחזירה לאדם אחר תאותו הדבר למרות שהוא לא שייך למקרה וכו'?

היי יעל, לא ממש הבנתי את השאלה ואת התיאור שלך, תוכלי להסביר ברור יותר (ואולי לתת דוגמא ספציפית)? שבת שלום,

08/03/2024 | 22:47 | מאת: 44

עוד פעם פעם מישהו קילל אותי בפון אז מרוב כעס התקשרתי למישהי שקשורה אליו סתם ואמרתי לה תאותו הדבר שהוא קילל אותי

מאיזו סיבה את עושה את זה? מדובר בפעולה מורכבת שהיא לגמרי בשליטתך, אז את יכולה פשוט להפסיק ולהחליט שאת לא עושה זאת יותר.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית