חרדות/ מחשבות מציקות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

07/03/2024 | 16:56 | מאת: אנונימית

היי, אני חווה ממש כל הזמן חרדות והתקפי חרדה, הלב שלי מתחיל לדפוק ונהיות לי מחשבות שלא קשורות למציאות ולא יקרו ולא אמיתיות אני לא יודעת מה אפשר לעשות אני רוצה שזה יפסיק וגם מתחולל לי כל הזמן דז’ה וו בראש שלא עובר למרות שהסיטואציה עצמה לא הייתה קיימת בעבר

היי אנונימית, להתקפי חרדה ומחשבות טורדניות יש טיפול פסיכולוגי יעיל מאוד, שנקרא טיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT). חבל שתישארי עם זה לבד ותנסי להתמודד לבד, במקום לקבל כלים טובים שיעזרו לך לפתור את הבעיה. שבת שלום,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית