שלום אני לא רוצה להציק בעניין

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/03/2024 | 21:07 | מאת: מלכודת ocd

אז אני אשתדל יותר לא להגיב בפורום כי לא נעים אבל כמו שסיפרתי בשאלה הקודמת הייתי מתייעצת הרבה עם רב ברמה שכמעט כל היום הייתי באובססיה ומתקשרת אליו כדי לחפש אישוריפ שאם עשיתי ככה וככה יקרה ככה וככה וכל מיני איחולים ודברים לא נעימים גם לאנשים שאני אוהבת ואני מתה לספר לבן זוג שלי כי אני מרגישה אשמה מטורפת שאני מאחלת דברים כאלה וחושבת דברים כאלה נורא קשים ורעים אבל כשאני מספרת לו שרב אמר לא להגיד הוא אומר לי למה את לא יכולה להפוך את זה על האויבים שלך ואני מרגישה כלכך אשמה שאני לא מספרת לו כאילו זה בגידה שאני מסתירה דברים כלכך נוראיים ושאני ממשיכה להיות איתו בקשר ואני חושבת ככה ודברים קשים שיקרה ככה וככה בגלל שאני עושה ככה וככה אבל זה קשור אליי למה שאם אני עושה משהו זה יקרה גם לו אני לא מאחלת לאף אחד כלום פשוט המחשבות מרגישות אמיתיות וכשפתחתי את זה עם רב זה פשוט החמיר אני לא רוצה לספר את התוכן של המחשבות זה נורא לא נעים זה דברים שאף אחד לא רוצה לחשוב..

שלום לך, אין סיבה שתספרי את התוכן של המחשבות, זה יהיה טקס... אולי גם השיתוף פה הוא כך. שבת שלום,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית