דברים בראש שלי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/03/2024 | 05:33 | מאת: מישהו

לאחרונה התחלתי להתנהג מוזר אני מדבר+צוחק עם עצמי שאני לבד ועולות בראש שלי מצבים ואנשים מהעבר/הווה שפשוט השתלטו עליו והם שם כל היום וזה מדאיג אותי מאוד זה שייך לזה שאני עם סכיזופרניה/אגו טריפ שפיתחתי בגלל הניכור? איך אפשר להפסיק אותם? זה מציק

שלום לך, אם אתה רוצה להפסיק לדבר עם עצמך - אתה יכול להפעיל שליטה ולעשות זאת. ייתכן גם שאתה עסוק במחשבות על העבר ובדיבור עצמי מתוך שעמום, כך שלהעסיק את עצמך יכול להועיל - בכל פעולה שתיתן לך סיפוק או תחושת יעילות (כמו סידור הבית, ניקיון, פעילות גופנית, עיסוק בפעילויות מעניינות וכו'). בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית