האם מדובר בגזירת גורל או מה זה יכול לעבור

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/02/2024 | 10:12 | מאת: תאי

אני ממש ממש מוטרדת - אני מרגישה אי נוחות בנטייה המינית שלי.. אני לא רוצה להרגיש ככה אני רוצה לקבל בהירות לגבי הנושא הזה. האם זוהי גזירת גורלי? למה כל האנשים יודעים מי הם ולא שוברים את הראש יותר מדי?

היי תאי, מחשבות טורדניות יכולות לעבור באופן ספונטני, או להתחלף בתוכן טורדני אחר (התוכן הוא אף פעם לא העיקר, אלא הטורדנות). כמובן שאפשר לפנות לטיפול ולא צריך לקבל זאת כגזירת גורל - לפחות לא את הסבל הכרוך בכך. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית