מחשבה הזויה צצה במח לאחר שבירכו אותי ביום הולדת

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/02/2024 | 11:10 | מאת: ניקול

היי שרון. להבדיל מכל מה שרושמים לך יש לי מקרה מאד מאד מוזר מחשבתית. חברים כתבו לי ליום ההולדת שלי ברכות מרגשות ובסופה רשמו ״אנחנו תמיד פה בשבילך לכל דבר״ - ישר המוח שלי או מה שזה לא יהיה שם ענה אוטומטית ״אבל אם את לסבית איזה פדיחות ואיך יהיו שם בשבילך זה מרחיק ואי אפשר ככה״, וכמו תחושת דחיה. לא שמעתי על אף אחד שרשם את זה. למה שאחשוב על זה בכלל בהקשר הזה של ברכת יום הולדת?

היי ניקול, עצם העובדה שהניסוח מעט שונה - עדיין לא הופך זאת לשאלה אחרת, אלא שאלת אישור בדיוק כמו כל שאלות האישור שנשאלות פה באופן יומיומי. איך אפשר לדעת? כשהתשובה היא אותה תשובה... כמו כן, שאלה מסוג זה על אירוע ספציפי היא תמיד שאלת אישור. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית