בבקשה אל תמחקי לי את ההודעה ותעני בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

27/02/2024 | 17:52 | מאת: חסויה

בבקשה תפסיקי למחוק או להתעלם מההודעות שלי. אני במצב קיצוני אני ממש מתוסכלת אין לי מנוח. אני לא יודעת אם אני נמשכת לנשים ומפחדת לזה או אם אני מפחדת להימשך לנשים ובגלל זה אני בוחנת. אני חייבת לדעת למי אני נמשכת אני לא יכולה ככה עם המצב לראות בחורות ולהשאר ככה בפחד ברתיעה בסוג של רגש לא ברור. בבקשה ממך יש לך ניסיון בכל זה. איך התלבטות מרגישה ואיך אוסידי מרגיש? בבקשה שרון אל תסנני אותי אני מתחננת

היי חסויה, אני מבינה שאת נואשת לקבל ממני אישור, בכל דרך אפשרית. לצערי, אינני יכולה לתת לך אותו מפני שזה יגרום נזק ויהיה לא מקצועי מצידי. ממליצה לך לפנות לטיפול ולהפסיק לבקש אישורים שוב ושוב בפורום - זה לא יעזור... בברכה,

28/02/2024 | 08:19 | מאת: חסויה

אני ממש לא נואשת לקבל ממך אישור אבל כבר ניסיתי סיביטי וזה לא עוזר הייתי שנה שלמה בטיפול! לא סתם אכתוב לך כאן אלא אם ניסיתי כבר הכל אני מרגישה את ההתלבטות אמיתית בנפש ובגוף שלי איך את מסבירה את זה !!!

יכולות להיות סיבות רבות שהטיפול לא הצליח, גם על כך כתבתי בפורום בתשובות רבות. מטפל שלא התחברת אליו, כלים לא מדויקים, חוסר שיתוף פעולה עם שיעורי הבית וכו'. תמיד אפשרי לא לוותר ולנסות עם מטפל אחר, ויש גם את האופציה התרופתית (פחות טובה בעיניי, אבל קיימת). בכל מקרה, לחזור לטקסים כפי שאת עושה בטוח שלא יעזור, אלא רק יחמיר את המצב (ויכול להיות שזה מה שהכשיל את הטיפול שלך? חוסר המוטיבציה לוותר על הטקסים)

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית