איך לעזאזל זה קרה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

27/02/2024 | 07:52 | מאת: מישהו

אני שמתי לב שבשנים האחרונות אני הפכתי לרגיש מהערות/אנשים עצבניים/רציחות ברשת ואני זה כאילו לוקח אותם יותר מידי אישית וכל היום נהרס לי וגם שאני רואה משהו שהוא לא כנ"ל אז המצב הרוח שלי הופך 400 מעלות מה עושים לזה?

שלום לך, הייתי מציעה להתנתק קצת מהרשת כדי להפסיק לקחת ללב תגובות של אנשים שאינך מכיר. האינטרנט שואב אותנו, לפעמים גם רגשית. יש מצבים שבהם התגובה הרגשית מוגזמת - וזה סימן שכנראה צריך להפחית בשעות הגלישה ולעבור מהמסך לחיים האמיתיים. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית