מחשבות מפחידות או פרוינה, או פסיכוזה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/02/2024 | 11:47 | מאת: לא יודע מה זה

אני סובל מדיכאון וחרדות ואישיות גבולית, עובד ומתפקד מטופל תרופתית כשאני מוריד את התרופות יש מחשבה שלא עוזבת אותי כאילו משהו בראש אומר לי ״הם רוצים להרביץ לי״ הם רוצים להרביץ לי״ האם זה מצב פסיכוטי אני ממש מפחד מהמחשבה הזו שלא עוזבת אותי ואני מנסה להבין מאיפה באה המחשבה הזו שרוצים להרביץ לי

שלום לך, כמובן שאי אפשר לאבחן מצב פסיכוטי בצורה כזו דרך האינטרנט. על פניו זה נשמע טורדני, אבל עדיף לשאול את הפסיכיאטר שמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך. כמובן, לאחר הבירור איתו אין לשאול אותו שוב, שכן זה כבר יהפוך לשאלת אישור (במיוחד אם הוא יגיד שלא מדובר בפסיכוזה ועדיין לא תירגע מהתשובה). בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית