נירית אמא לילדים בת 45 תודה לך על הפורום

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

23/02/2024 | 13:03 | מאת: נירית לוי

שרון יקירתי היי. שמי נירה, בת 45 אמא לילדים מקסימים. הגעתי לפורום הזה ולא במקרה.. אבל אולי כן? אז ככה- יום שישי היום, ניקיתי את הבית קצת ועשיתי קוקו כזה קוקס עגול והייתי עם בגדים שהם אוברסייז קצת. פתאום הסתכלתי על עצמי והרגשתי שאני כמו גבר הן מבחינת הלבוש והן מבחינת ההתנהגות קצת פתאום קפצה לי תחושה כזו שאולי אני כזו ושאני נראת ממש לסבית (אני נשואה באהבה)! מאיפה המחשבה הזו באה אבל היא בעצם תחושה מעין רגש כזה

היי נירית, אם כתבת בפורום הזה - כנראה שאת יודעת ומבינה מהי טיבה של המחשבה הזו... מחשבה גורמת לרגש (חרדה, רתיעה וכו'), ככה זה עובד בדרך כלל. שבת שלום,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית