מחשבות טורדניות לגביי "לפנטז" על בחורות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/02/2024 | 09:43 | מאת: י.ב (שם פרטי)

שלום ד"ר לויט בזמן האחרון יש לי "מחשבות טורדניות".אני "מפנטז" על כל מיני בחורות.נגיד יש לי מחשבה טורדניות שאני "מדמיין ויזואלית" מגע מיני עם מישהי שראיתי בעבודה למרות שאני לא מכיר אותה טוב.הפנטזיות הן בעיקר כלפיי בחורות נאות. הבעייה היא שאני "קצת מיתבייש" או שלא נעים לי עם "מחשבות כאלה" שכאילו "תקועות בראש".כי אני מבין "שפנטזיות לא תמיד מיתגשמות" ואני מרגיש גם "מבוכה". את מבינה?אני לא יכול לגשת סתם לבחורה ולומר לה שיש לי "פנטזייה" לגבייה מה את חושבת על מחשבות טורדניות כאלה?האם אלו מחשבות "נורמאליות" שאין צורך "להרגיש אשמה" או "לא נעימות"? תודה על תשובתך

שלום לך, כפי שכתבתי לך בעבר על תכנים דומים, אין צורך להרגיש אשמה על מחשבות - אך נראה לי שאתה יודע מראש מה תהיה תשובתי. כמובן שלא מומלץ לשתף את המחשבה שלך עם בחורה זרה, או בכלל עם אחרים. זה לא רלוונטי לאף אחד (וגם עבורך זה יכול להיות לא רלוונטי, אם לא תתייחס לזה). בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית