כל דבר המוח המוח המפגר שלי מנתח עוד אמק

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

19/02/2024 | 21:06 | מאת: שלי לוין

לא נעים לי שאת מוחקת לי את הפוסט.. אני גם רוצה לקבל תשובה.. אפרסם שוב בתקווה שתעני לי - דיברתי עם ידיד בטלפון ואמרתי לו שיצאתי עם גבר 8 שנים, איך שאמרתי גבר הרגשתי כאילו זה לא שייך לי וכאילו יש לי חרדה מהמילה גבר ושאני לא רוצה גבר וממש לא הבנתי למה הרגשתי ככה ממש בתחושות שלי לא הרגשתי שזה שייך לי. או שהוא אמר שהוא רוצה שתהיה לו אישה בבית הרגשתי ממש חרדה שהוא אמר את זה. על חרדה מהסוג הזה לא שמעתי ולמה בעצם? מנגד אין לי משיכה לנשים לא שאני יודעת אלא אני ממש מרגישה לא בנוח להיות לידןןן ולא ברור לי למה .. אני רוצה רק להבין יש משיכה או אין מה כל כך קשה בזה למה המוח שלי כל כך דפוק ברמות ולמה הוא מנתח כל דבר

היי שלי, ביקשתי פה בפורום פעמים רבות שלא לכתוב פה שאלות אישור, מאחר שזהו טקס שאינני מעוניינת לקחת בו חלק. עם זאת, הפורום מוצף בשאלות אישור מדי יום ביומו (גם על ידי אותם גולשים שוב ושוב), ולכן אין לי ברירה אלא למחוק אותן. ברור לך שאני לא יכולה לתת אישור גם לך. ולכל שאר הגולשים שהודעותיהם נמחקו - קחו לתשומת ליבכם. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית