פחד לא מוסבר מדברים שגרתיים שאפשר לעשות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

19/02/2024 | 14:35 | מאת: רבקה

נכנס בי פחד להיות גבר. לפעמים שאני מתלבשת זרוק קצת או יושבת עם רגל על הכיסא אני ממש מתחילה לפחד שאולי אני גבר או לסבית, או שאני הולכת לא כזה זקוף - מה הקשר פתאום המחשבות האלה? ממה זה נובע? אני באמת מנסה להבין מה הקשר ומאיפה .. יש נשים שיעשו את זה וזה לא יעלה להןןן לשנייה אחת לראש.

היי רבקה, אני חושבת שיש לך מושג ממה את סובלת ומה טיבן של המחשבות, מאחר שכתבת פה בפורום. אני לא חושבת שיש טעם לנסות לברר "מנין המחשבות האלה", מאחר שזה חסר משמעות - מחשבות פשוט באות וזהו. הניסיון לברר הוא ברוב המקרים ניסיון לבדוק "האם זה אמיתי או לא" - וזה מאוד לא מומלץ. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית