אני לא מצליח להפסיק לבכות כשאני כותב

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

18/02/2024 | 08:45 | מאת: חיים נריה

אפשר להשתגע ממחשבות טורדניות ודיכאון? אני מוצא את עצמי יושבת ומרגיש שאני עומד להשתגע בכל רגע נתון ושאני לא מזהה את עצמי ולא מודע למקור הסבל והבעיה שלי. אני כל כך מוטרד ועצוב, מרגיש בדידות וריקנות, לא מאמין שאוכל לצאת מהמצב שאני נמצא בו ולא מצליח לדמיין את עצמי כבן אדם שחי טוב וטוב לו עם אהבה אני כל כך דפוק .. נמאס לי

היי חיים, השאלה שלך היא סוג של בקשת אישור. הרבה אנשים שואלים פה את אותה שאלה בדיוק, אם תשים לב. אם נמאס לך לסבול, בהחלט אין סיבה שתישאר עם זה לבד ולא תפנה לטיפול (רצוי CBT כמובן). אנשים רבים סובלים מאותן הבעיות (כפי שאתה רואה פה), ויש לזה מענה טיפולי טוב ומוכח. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית