או.סי.די מחשבות טורדניות וחלומות בלהות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

12/02/2024 | 18:27 | מאת: אנונימי 1

שלום ד"ר לויט אני מתמודד עם o.c.d וכבר תקופה שיש לי נדנודיי שיינה שמיתבטאים בקושי להירדם ושיינה לא רציפה.אני יושן 5 שעות בליילה. כבר תקופה שיש לי חלומות רעים או סיוטים. האם יש קשר בין מתח נפשי להופעה של חלומות רעים או סיוטים? האם זה נפוץ או שכיח שלאנשים עם o c.d יש נדנודיי שיינה או סיוטים? תודה על תשובתך

שלום לך, כל הפרעת חרדה או דיכאון יכולה לגרום גם לקשיים בשינה, מסיבות ברורות. קיימות גם הפרעות שינה אצל אנשים שאינם סובלים מהבעיות האלה, מאחר שהפרעות שינה הן דבר שכיח. החדשות הטובות הן, שרובן זמניות ועוברות. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית