Hocd? נראה לי חחח אני כבר לא יודעת מה זה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

12/02/2024 | 10:35 | מאת: שחר

כל פעם שאני מדברת עם בחורות זה מרגיש לי כאילו אני רוצה אותןןןן או כאילו בא לי אישה אבל לא בקטע מיני אלא בקטע רגשי אני לא יודעת למה! אני לא רוצה להיות לסבית אבל משום מה נחמד לי איתן יותר מצחיק לי איתן יותר ומובן לי איתן יותר. אני משתגעת! אני רוצה להיפתח לגבר אבל עם המחשבות והספקות והתהיות האלה זה כל כך קשה!! את אומרת שיש כלל אצבע שעד שלא בטוחים במיליון אחוז אבל את לא מבינה שעצם הספר הזה הוא שגורם לי להיתקע במחשבה שלי . שחברות שלי אומרות לי ״חיים שלי וכל זה״ אני ממש נאכלת מבפנים כי למה אכפת לי מזה ולמה אני מחפשת חום ואהבה זה לא מגיע מגבר

היי שחר, עם כל הרצון הטוב, אין פתרון ש"מעלים" את הספק, וכמו שאומרים - "אם אתה לא יכול לנצח אותם, תצטרף אליהם". כלומר, הדרך היחידה שבאמת עוזרת בטווח הארוך היא לקבל את הספק. ככל שתתנגדי לכך, כך הוא יגבר. זה לא משהו שאפשר לשנות... בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית