שאלה שמסקרנת אותי לאור השאלות פה בחודש האחרון

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/02/2024 | 15:33 | מאת: עומר

למה דווקא סטרייטים מפחדים מהתלבטות בעניין הנטייה המינית ומפחדים להיות הומו / לסבית ? כתבת פה פעם שלסבית או הומו שהם באמת כאלה לא יפחדו .. נכון?

היי עומר, רגש הפחד הוא בדרך כלל מפני העתיד. אנחנו לא יכולים לפחד ממשהו שכבר קורה עכשיו - אנחנו יכולים לחוש עצב, אכזבה, ייאוש וכו'. באופן דומה, אנשים שאינם דתיים או חוזרים בשאלה לא פוחדים לאבד את האמונה שלהם ולא להיות דתיים, וזו מחשבה טורדנית שנפוצה אצל אנשים דתיים. בברכה,

11/02/2024 | 20:52 | מאת: שוב

תודה על התגובה אבל זה לא מה ששאלתי.. שאלתי שאלה אחרת שלא קשורה לדת אולי התבלבל ביני לבין מישהו אחר שכתב ?

נתתי את הדת כדוגמה. אדם הומוסקסואל לא יכול לפחד להיות כזה, כי לוגית זה בלתי אפשרי - בדיוק כמו אדם חילוני שלא יפחד להיות חילוני (רק אדם דתי יפחד מזה).

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית