חדשה ומתוסכלת מכלללל מה שאני מרגישה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

08/02/2024 | 10:50 | מאת: שירין

היי, שמי שירין. כשאני רואה נשים חשופות מדי וגסות מדי שמתלבשות כמו פרוצות וכל זה אז לא נוח לי להסתכל ואני ממש נרתעת ומפחדת מה יש לי להירתע ולפחד? גם כשאני רואה נשים יפות אני ממש מרגישה בתחתית עם דימוי עצמי נמוך וממש אומרת שהן יפות והכל

היי שירין, אני מניחה שאת משווה את עצמך לנשים שאת רואה - וההשוואה מובילה לביקורת עצמית חריפה ושיפוטיות יתר כלפי עצמך. כנראה שיש צורך לעבוד על קבלה והערכה עצמית, מאחר שההשוואות האלה לא הוגנות כלפייך. לגבי השאלה הראשונה, אם כתבת אותה פה בפורום אז כנראה שאת יודעת שמדובר במשהו טורדני (מתחום ה-HOCD?), מעבר לכך התיאור הוא ממש קצר, אז קשה לי לנחש. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית