פסיכולוגית שתי רשמה לי משהו והלחיצה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/02/2024 | 23:50 | מאת: לטם

יש לי מחשבות וספקות לגבי הנטייה והפסיכולוגית שלח כתבה לי משהו שהלחיץ אותי וגרם לי לחשוב שאולי אני מתלבטת כי לא ידוע לי על בעיה בין אישית שיש לי או קושי בקבלת האחר (למרות שלא הייתי רוצה להיות חלק מקהילת הלהט״ב) זה מה שרשמה סוגיות שמתעוררות סביב מיניות וזוגיות נובעות בחלק מהמקרים מהתלבטות או קושי בקבלת נטייה מינית שאינה הטרוסקסואלית, ובמקרים אחרים קשורה בנושאים רגשיים/בין אישיים אחרים לגמרי, אשר מבטאים את עצמם דרך ההיבט המיני. לאור זאת, ולאור המצוקה שאת מתארת, אני חושבת שכדאי לפנות אל טיפול פסיכולוגי בו תוכלי לברר יותר לעומק מה עומד בבסיס המחשבות, התחושות והאשמה שהן מייצרות. בירור זה מביא בדרך כלל להקלה משמעותית, ומרחיב את חופש הפעולה והבחירה הן בתחום המיני והן מעבר לו. היא צודקת? אני מפחדת

היי לטם, הפסיכולוגית שלך בעצם לא כתבה לך שום דבר ברור לגבי הנטייה המינית או המחשבות שלך. היא רק כתבה לך לטפל בזה... ומתשובתה הבנתי שהיא לא ממש עוסקת בטיפול כזה. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית