😞😞😢😢😢😢😢😢🤯🤯🤯🤯

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/02/2024 | 23:07 | מאת: חסוי

אחותי הנשואה סיפרה לי עכשיו שהיא בהיריון ומצד אחד ממש שמחתי ומהצד השני הלכתי לחדר וכל כך התמרמרתי חשבתי שמשהו מקולקל בי שלא התחתנתי עד עכשיו ושאין לי זוגיות ואני אפילו לא קרובה ללהתחתן וישר אמרתי שבגלל שאני לסבית אולי אין לי ובגלל המחשבות שלי אני לא מצליחה להתקדם בחיים (אני בת 23) אני ממש לא מפסיקה לבכות כבר שעתיים אני מרגישה רע כי אני מצד אחד רוצה לשמוח בשבילה אבל אני כל כך עצובה שתכף אני בת 24 ואני ללא זוגיות כבר שלוש שנים וגם נאכלת ממחשבות וספקות אני רוצה להיות נורמלית אני רוצה להתחתן עם גבר ולהביא ילדים אני לא יודעת מה יש לי אני רק רוצה שהכל יעבור לי אני רוצה לקחת את עצמי ולהרים ידיים כי אני לא רוצה לחיות הפוך מכולם איך אני פותרת את זה איך מתמודדים שרון אני מתחננת אלייך תתייחסי אליי כואב לי אני לא מפסיקה לבכות אם אני מתלבטת באמת איך מזהים את זה בבקשה אלוהים אני לא יכולה כבר

שלום לך, בבקשה תקראי את תשובתי ל"מיואשת" שתי הודעות מתחתייך, מאחר שהייתי כותבת לך בדיוק את אותו הדבר, והשאלה חוזרת על עצמה בפורום שוב ושוב - איך מסירים את הספק... ושוב אומר שאין סיבה להישאר עם זה לבד, ומומלץ מאוד לפנות לטיפול. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית