מה יש לי שרון אני רוצה להתאבק אני לא צוחקת

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/02/2024 | 22:26 | מאת: נוחה

אני מתביישת לרשום את זה אבל יש פה מלא בנות שרושמות שהן עונות לעצמם שהם לא כאלה ואז הם נרגעות. אני מרגישה מפחיד ושונה מהן כי אני לא מצליחה להרגע שאני אומרת לעצמי שאני לא ומנסה לחקור כי תמיד יש לי ספק וזה מרגיש שאולי אני כן אבל אני פשוט מפחדת לגלות . למשל אני נהנת מסרטונים של נשים אבל לא כי אני נמשכת אליהם אלא כי האקט עצמו עושה לי את זה אבל מנגד שאני רואה גבר ואישה זה יותר עושה לי את זה בסרטונים (אני יודעת שזה לא טוב לראות כי זה טקס) איך אחרות נרגעות שהן חוקרות ואז שמות לב שהן נמשכות לגברים? כי אני לא מצליחה לראות את זה על עצמי ולא מצליחה להבין את המשיכה שלי לגברים אעפ שהיא הייתה כנראה ברורה לי לפני שנה. אני לא יודעת מה יהיה איתי בסוף אני לא מצליחה להגיע לגיבוש זהות מינית ואני לא יכולה לחיות יותר עם הספקות האלה. שוש הכותבת רושמת שהיא חקרה וראתה שהיא נמשכת לגברים ונרגעה וזה עבר לה למה אני מפחדת לחקור שמא אגלה שאני אולי לסבית? למה אני מפחדת מזה? תמיד שאני מנסה לברר למי אני נמשכת אני מתה מפחד למה אני מתה מפחד ?

היי נוחה, ממליצה שתקראי את תשובתי להודעה מתחתייך (גולשת בכינוי "מיואשת") - מאחר שהייתי כותבת לך בדיוק את אותו הדבר. הייתי מוסיפה שאת עושה טקסים רבים, שרק מגבירים אצלך את הספקות - ורצוי להימנע מהם. בנוסף, כדאי לפנות לעזרה טיפולית - על אחת כמה וכמה אם יש מחשבות אובדניות של ממש. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית