מחשבות טורדניות לגביי "הכרויות או דייטים"

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/02/2024 | 10:01 | מאת: י.ב

שלום ד"ר לויט כבר תקופה יש לי מחשבות טורדניות לגביי הכרויות או דייטים עם בחורות כמו:האם הבחורה ששוחחתי איתה וקבעתי לפגוש היא באמת "נאה" כמו שהציגה את עצמה? האם הבחורה היא "רצינות" או סתם "משחקת מישחקים"?האם אני יכול לסמוך על הפרטים שהיא נתנה לגבייה באתר היכרויות או בצ'אט?האם היא בכלל תגיע לפגישה או "תידפוק ברז"? אני אתן לך דוגמא פעם הכרתי מישהי דרך "שיחת הכרויות" קבעתי להיפגש איתה בביית קפה היא אומנם הייתה נחמדה אבל לפי טעמי היא לא ניראתה טוב ולכן התאכזבתי "וניפרדנו לשלום". מה את חושבת על מחשבות טורדניות כאלה? תודה על תשובתך

שלום לך, אני חושבת שזה מאוד שכיח, וזו בעיה שכל אחד שיוצא לדייטים נתקל בה. כלומר, היכרויות באינטרנט הן בבחינת "חתול בשק" - יש הרבה דברים שאינך יכול לדעת על האדם השני עד שאתה פוגש אותו (או אותה), ולכן פעמים רבות מתאכזבים שהמציאות היא לא בדיוק מה שדמיינת. לדעתי, זה שווה את הסיכון, מאחר שהיכרויות כאלה הן דרך יחסית יעילה (סטטיסטית, אם מתמידים בזה) למצוא זוגיות, ולכן כדאי לא לקחת קשה את האכזבות מסוג זה. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית