מה הקשר נמאס לי מכל החיבורים בין המחשבות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/02/2024 | 00:19 | מאת: שחר נ

ממש עכשיו לפני שינה דיברתי עם הקדוש ברוך הוא ואמרתי לו תשלח לי את הגבר שלו את הזיווג ההגון שלי משהו בי במחשבה ובנפש נרתע מגבר וישר שייכתי את זה לזה שאולי אני לא רוצה גבר ואולי אני לסבית ולא מודעת מה זה קשור בין זה לבין מה שביקשתי מהשם בשקט (גם לא אמרתי את זה בפה מלא אלא במחשבה) איך עצם העובדה שביקשתי את הגבר שלי הגיע למצב שאני מרגישה לא שלמה עם זה שכני אומרת את זה אבל מנגד אני לא אומרת אישה אז אני לא רוצה אישה גם. מה הקטע יא אללה

היי שחר, זה נשמע לי שה"תפילה" שלך הייתה בעצם טקס. כפי שאת יודעת, טקסים לפעמים מרגיעים לזמן קצר ביותר, ולפעמים יוצרים יותר חרדה, מאחר שאת נכנסת ללופים של מחשבה סביב הטקס. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית