גיי יצא מהארון ונתקעתי על מה שהוא רשם

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/02/2024 | 18:08 | מאת: עומרי

ראיתי פוסט של גבר שיצא מהארון . הוא רשם ״סופסוף אזרתי אומץ ויצאתי מהארון וחקרתי את המיניות שלי״ אני ממש חקרתי את המשפט הזה ונתקעתי עליו אפילו קראתי אותו כמה פעמים ונשארתי בפוסט מעל עשר דק וחזרתי על זה בקול כמה פעמים אמרתי ״יצא מהארון?״ ועשיתי פרצוף ולא הבנתי למה זה כזה מדאיג אותי ונתקעתי על זה. זה אומר שאני כזה ואני לא יודע או לא מכיר בזה אם נתקעתי על זה? כי מה אכפת לי אם הוא יצא מהארון ולמה הייתי בהלם שהוא כתב את זה(אני לא מכיר אותו)

היי עומרי, קודם כל, אני ממליצה בחום לא לקרוא תכנים מהסוג הזה באינטרנט. קריאה באינטרנט הוא אולי ה-טקס הכי מזיק שקיים. זה רק גורם לחרדות להתגבר, למרות שהקריאה והחקירה הן ניסיון להירגע. ממליצה לעזוב את תוכן הפוסט ולהמשיך הלאה, וכן להימנע מקריאה עתידית באינטרנט בנושאים אלה. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית