🙄🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/02/2024 | 16:31 | מאת: נ.ש.

אני מתחרפנת! מצד אחד אני יודעת שאני לא לסבית כי אני לא מחפשת קשר עם בחורה וגם לא מרגישה שבא לי בחורה אבל בו זמנית אני ככ נרתעת מגבר ותקועה בטורדנות לגבי נושא הנטייה המינית. ראיתי את השאלה מתחתיי ואני ממש מזדהה איתה מה עושים? אני תמיד מזכירה לעצמי שלסבית אולי אני לא כי אני לא רוצה נשים ולא רוצה להתחתן עם נשים, או שכן ואני לא יודעת? שוב הספק. למה הספק קיים? הוא בא לעורר משהו? הרי מה יש לאדם לפחד מהנטייה המינית שלו אם הוא בטוח בה? אז מה זה אומר לגביי שאני לא בעוחה?

שלום לך, אני מניחה שהתשובה לשאלה "מהן המחשבות האלה ומדוע הן באות" ברורה גם לך, אחרת לא היית כותבת בפורום שנקרא "הפרעה טורדנית כפייתית". מה שאפשר לעשות הוא לפנות לטיפול CBT, ו/או לנסות ליישם את עקרונותיו - כפי שכתבתי לגולשת מתחתייך. להפסיק לעשות טקסים ולהיות מחויבת לאיכות החיים שלך ולקבלה של המחשבות והתחושות (זה כמובן לא פשוט ודורש הדרכה). תתחילי בטקס של לאשר לעצמך שאת לא לסבית - פשוט תפסיקי לומר לעצמך את זה, כי ככל שתאמרי את זה כך הספק יגדל. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית