אוף 🫣🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/02/2024 | 17:31 | מאת: ניר

מה עושים אם חושבים שמתלבטים לגבי הנטייה? הרי אני לא יודע בבירור כל כך למרות שאני נרתע כשאני חושב על משיכה לאותו מין . את אומרת שיש כלל אצבע שעד שלא בטוחים - אז איך יש כאלה שהם דו מיניים והם לא בטוחים במאה אחוז לגבי צד אחד ?! מה עושים..? אני ממש מוטרד מזה זה הפך להיות מטרד וזה מתלווה לי עם פחד להשתגע ופחד מלא להכיר את עצמי או מלא להצליח לבנות בית בישראל

היי ניר, אם קראת פה בפורום, אתה ודאי יודע שהתשובה שלי היא שאם חושבים שמתלבטים לגבי הנטייה - לא נכנסים לתוך ההתלבטות ולא עוסקים בזה, אלא ממשיכים בחייך כרגיל עד להודעה חדשה (כלומר ביטחון מלא). לגבי דו מיניים - הם בטוחים לגמרי שהם דו מיניים ולא עסוקים בהתלבטות, ובנוסף, הם אינם מוטרדים וחרדים לגבי זה. גם הפחד להשתגע הוא תוכן טורדני נפוץ. כל המחשבות הטורדניות הן סביב אובדן שליטה, כך שלא תצליח להיות מי שאתה רוצה להיות, להגשים את עצמך וכו'. המוח "ננעל" על הסכנה הגדולה ביותר שנתפסת בעיניו, וחושב עליה כל הזמן. הפתרון הטוב ביותר הוא לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT) ולא להישאר לבד עם המטרד. בברכה,

05/02/2024 | 16:43 | מאת: שמעון

באיזה הקשר הוא לא יוכל להצליח ולהגשים את עצמו?

בכל הקשר של המחשבות הטורדניות... ובכלל באופן כללי.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית