אני לקראת סוףףףףףף אני לאאא מסוגללל

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/02/2024 | 10:52 | מאת: חיליק

הספק הורג אותי.. אני רוצה למות שרון. אני לא סתם אומר את זה, אני ממש מתכוון לזה. איך אפשר לחיות עם ספק שהורג אותי? איך אדע אם אני הומו או לא? אני לא מרגיש הומו, גברים לא מעניינים אותי… או שכן? אני כבר לא יודע. אני יכול להסתכל על גברים חתיכים ולומר שהם חתיכים אבל לא כי אני רוצה אותם. אני לא מסוגל לראות את עצמי עם אישה כבר מתאהב בה מרוב כל המחשבות האלה. אני לא מסוגל יותר מה יהיה איתי? אני חוסם לעצמי את המזל ואני לא מצליח להשתחרר אני לא מסוגל לחיות בחוסר וודאות. גם אם אגיד שיש מצב שאני כזה אני לא מסוגל להשלים עם זה שיש מצב שאני כזה איך חיים ככה? אני רוצה לדעת אחת ולתמיד אם אני בהתלבטות או שמא מדובר במחשב טורדנית בלבד? בבקשה אני לא מחפש אישור אני פשוט רוצה למות כבר מהתסכול

היי חיליק, אני מבינה שאתה סובל מאוד מהמחשבות שלך. בכל מקרה, השאלה שלך היא בדיוק בקשת אישור, וחשוב מאוד להבין ששום אישור בעולם לא יקל את התחושות שלך - אלא בדיוק ההיפך. ואם הסבל הוא כל כך גדול, מדוע לא לפנות לטיפול? חבל להישאר לבד עם המחשבות והתחושות האלה, כשקיים מענה טיפולי טוב שיכול לעזור. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית