מרגיש רע עם האישיות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

31/01/2024 | 20:43 | מאת: נתן

רציתי לדעת אני פעם הייתי טיפוס מאוד איך אומרים סוציאלי ותקשורתי עם הסביבה אבל היום אני עברתי טרנספורמציה גמורה שאני לא מדבר הרבה מתעלם מבקשות של אנשים ואפילו מדבר ברשת איתם במקום בפון ואני לא ממש מת על זה וגם זה מפריע לי בסדר יום כל החסימה הזאת שגורמת לתסכול וקצת כעס ואחראים לזה האנשים מהמשפחה שאני גר איתם (אנטיפתים טוטליים ) שמדברים איתי רק לסירוגין ומתי שהם רוצים שלא לדבר על הניכור בחוץ שרק מחריף את הכל איך אני מפסיק להיות איש כזה ולהיות האני מלפני 18 שנה

היי נתן, השאלה היא, מדוע הפכת לאדם לא חברותי, כאשר בעבר הרחוק היית חברותי יותר. חסרים קצת פרטי רקע כדי להבין את התמונה - וכדי לדעת מה לעשות, צריך להבין את הסיבה או האירועים הקשורים בכך. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית