אני לא יודעת מה גרם לי להיות ככההההה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

31/01/2024 | 07:20 | מאת: לירון

דוקטור בוקר טוב אני חושדת בכל מי שטוב אליי.. קשה לי לקבל מחמאות כי אני לא מאמינה להן, אני לא זוכרת את הילדות שלי וקשה לי מאד לקבל חיבה ואהבה ובמיוחד שמראים לי רגש אני לא רוצה להיות ככה, אני נורא מפחדת שלא אצליח להתאהב בגלל זה עם זה גם הגיעו המחשבות והתחושות הקשות..

היי לירון, אני מניחה שהקושי לתת אמון באנשים ולהרגיש טוב עם עצמך הוא משהו שמלווה אותך לאורך החיים. בדרך כלל זה אכן נובע מלמידה בילדות, שיצרה סכמות חשיבה מסוימות. יש צורך "לפצח" את הנושאים האלה בטיפול ולעזור לך ללמוד שאפשר לתת אמון באנשים מסוימים, ושאת אדם ראוי ובעל ערך. אני הייתי ממליצה על טיפול ממוקד סכמות (סכמה תרפיה). בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית