🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

30/01/2024 | 20:36 | מאת: חסויה מתוסכלת

אני לא מצליחה לדמיין את עצמי נאהבת ואוהבת גבר . המחשבות הורגות אותי למה אני לא מצליחה לדמיין? מנגד אני לא רוצה לדמיין את עצמי עם אישה למרות שזה מרגיש לי פחות מפחיד מלהיות עם גבר אבל בו זמנית אני סולדת מזה ומפחדת מזה ולא רוצה בזה אבל אני לא מצליחה לדמיין את עצמי עם גבר שאוהב אותי שאנחנו מתקרבים אני לא יודעת למה. מה זה יכול להיות? ממה זה יכול לנבוע? מהתלבטות בנטייה או מפחד מגברים בגלל טראומה ? לא זכורה לי שום טראומה (חוץ מפרידות שהיו לי אבל עד כדי כך שאקח קשה)? אני צריכה עזרה בבקשה ממך אני מתוסכלת ואי כבר לא צעירה

היי חסויה, 1. אין טעם (וממש לא מומלץ) לנסות לדמיין את עצמך עם גברים או עם נשים. זוהי "בדיקה" עצמית שהיא בגדר טקס, כלומר ניסיון לקבל אישור מעצמך. את רוצה לדמיין את עצמך עם גבר ולהרגיש שאת נמשכת (ועם נשים - ההיפך), וזה כמעט בלתי אפשרי כשזה נעשה בצורה כזו. 2. טורדנות נובעת ממאפייני אישיות מסוימים, לא מטראומה. ואין טעם לשאול אם מדובר בנטייה אמיתית או לא, גם זה טקס. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית