לא רוצה כלום רק לומר תודה על הפורום המדהים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

30/01/2024 | 17:39 | מאת: חסוי

לא כותב ולא שואל רק לומר שאת עושה עבודת קודש ועוזרת לאלפי מתוסכלים !!! אותי אישית הצלת פעם אחת מדיכאון קשה ואובדן ואני לא אשכח לך את זה. אני רק חושב שאת צריכה להיות יותר קונקרטית בתשובות שלך כי בתור בעלת מקצוע בטח יצא לך להיתקל בכל מה שכתוב כאן ואפילו מעבר.. אני באמת מעריך אותך ומודה לך על הפורום הזה זה כל כך לא מובן מאליו שיש איפה לפרוק ואת מי לשאול. תודה שאת כאן🙏🏻

תודה רבה, אני ממש שמחה לשמוע! אתה מוזמן להמשיך להיעזר בפורום גם בעתיד, אשמח להמשיך ולעזור. אשמח גם לשמוע איזה סוג של תשובות היית רוצה לראות כאן (לא ממש הבנתי את ההערה...). בכל מקרה, כיף לקבל תגובות כאלה. בברכה,

30/01/2024 | 20:17 | מאת: שוב אני

אני מתכוון לכל מילה, את מדהימה! הכוונה שלי - לאנשי hocd את עונה אותה תשובה אבל בפועל הם היו רוצים לשמוע פתרון כי יש כאלה שטיפול סיביטי לא עוזר להם. יש לי אחות כזו.. שעד היום נושא הנטייה טעון אצלה והיא כבר לא נמשכת לאף אחד (בעברה יצאה עם גברים) והיא ממש מפחדת שיום אחד תהיה כזו

בכל סוג של OCD ה"פתרון" מורכב מעבודה לא קלה... אין "פתרון קסם" להפרעה הזו, ואי אפשר לסלק מחשבות טורדניות. הרבה אנשים מנסים בכל כוחם להירגע, וגם שואלים אותי שאלות כדי שארגיע אותם. אבל הכלל הראשון בטיפול ב-OCD ובחרדות בכלל הוא *לא* לנסות להירגע. כשמפסיקים את ניסיונות ההרגעה ומתחילים לחיות עם מה שיש, ולבנות חיים מלאים ומספקים לצד זה - כאן מתחיל הפתרון האמיתי. שוב, תודה בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית