בבקשה עזרה דוקטור א שמח למענה מקצועי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/01/2024 | 18:54 | מאת: חסויה שמתביישת לפקסם

היי. ישבתי עכשיו עם אמא שלי והיא החמיאה לי שאני מוצלחת ועלתה לי מחשבה של ״איזו מוצלחת את איך את יודעת הכל וזה״ ואז עלתה לי מחשבה שאמרה לי ״אם תהיי לסבית את כבר לא תהיי מוצלחת ואת תשנאי את עצמך ואמא שלך תהיה מאוכזבת ממך״ אבל למה שאהיה לסבית אני לא מרגישה שאני כזו?

שלום לך, אין צורך לייחס חשיבות לכל סיטואציה ולכל מחשבה שעולה לך בראש, וגם אין סיבה לחקור מהו מקור המחשבה - אלו פעולות שוות ערך לטקס. צריך ללמוד לא להתייחס לטורדנות, כלומר אם תרפי מהעיסוק בה, היא תרפה ממך עם הזמן. בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית